aliexpress - inc


"Upozornění: Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková ani nemůže být použita."

url článku:aliexpress/novinky.php?p=detail&id=233

Tašky letí do Pekingu

Už 4.srpna se letecky přesouvá materiální vybavení paralympioniků do Pekingu. Čeští cyklisté a atletí pro transport nejen na Paralympiádu, ale i pro další soutěže dostali novou kolekci cestovních tašek a transportních vaků.

Celkem se jedná o 13 kusů velkých cestovek ve standardním provedení (katalogové číslo 3001), deset obalů na samostané kolo s vypolstrováním (kat. č. 1502) a stejný počet obalů na celé kolo, které jsou pro zvýšenou ochranu rovněž polstrovány a to silnější vrstvou 4 mm Porotenu (kat. č. 1506). Pro atlety jsme vyrobili speciální tašky určené pro převoz vrhacích stolic pro koulaře a diskaře.

Všechny tašky a obaly jsou sladěny do národních barev a pro aplikaci grafiky bylo použito sublimace. Tato technoligie umožňuje zcela individuální řešení vzhledu jakéhokoli výrobku značky O.K.BAG - cyklobrašen, dresů, obalů na lyže ... Navíc lze objednat i jeden kus, jelikož se příprava tisku provádí na digitální tiskárně.

Pokud toužíte po svém zcela originálním výrobku, stačí si vybrat v katalogu výrobek, který je označen jako vhodný pro sublimaci. Dodáte podklady pro zpracování grafického návrhu a po jeho odsouhlasení se pustíme do výroby s termínem dodání do cca 14 dnů.

Plná velikost do nového okna
Plná velikost do nového okna