aliexpress - inc


"Upozornění: Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková ani nemůže být použita."

url článku:aliexpress/novinky.php?p=detail&id=242

Novinky pro zimní sezónu 2008/2009

Zima se blíží a jak slibuji meteorologové, bude bohatá na sníh. Pro novou sezónu jsme pro Vás připravili několik novinek v obalech a také akční slevy na výběhové typy.

NOVINKY

Obal na lyže ECONOMY
Vak na jeden pár lyží univerzálních rozměrů, tedy vhodný pro carving, standard i běžecké lyže. V nabídce je ve čtyřech délkách odstupňovaných po 15 cm - 150 / 165 / 180 / 195 cm. Na zakázku je možné si objednat jakoukoli délku.
Obal je vybaven nosnými popruhy přes rameno, vnější uzavíratelnou kapsou na drobnosti a poutkem pro zavěšení. Zip je všit přes hranu obalu pro snazší manipulaci s lyžemi.
Doporučená maloobchodní cena v našem eshopu činí 642 Kč.

Batoh na boty
Na základě požadavků klientů jsme rozšířili nabídku vaků na boty. Po praktické tašce přichází i batoh, tedy taška s popruhy pro nošení na zádech. Centrální prostor se otevírá z čela v celé ploše, což usnadní vkládání i vybíraní bot.
Velká samostatná kapsa pak zabírá celý jeden bok batohu a je dostatečně prostorná pro spoustu doplňků. Batoh má rovněž poutko na nošení v ruce a nosné popruhy jsou samozřejmě stavitelné.    
Doporučená maloobchodní cena v našem eshopu činí 640 Kč.

Po čtyřletém období končí vaky na lyže STANDARD a CARVING, které si od dnešního dne můžete zakoupit za sníženou cenu.

Plná velikost do nového okna
Plná velikost do nového okna