aliexpress - inc


"Upozornění: Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková ani nemůže být použita."

url článku:aliexpress/novinky.php?p=detail&id=245

NOVINKY ZIMA 2009

Zima se blíží a jak slibuji meteorologové, bude bohatá na sníh. Pro novou sezónu jsme pro Vás připravili několik novinek v obalech a také akční slevy na výběhové typy.

NOVINKY

Obal na lyže ECONOMY
Vak na jeden pár lyží univerzálních rozměrů, tedy vhodný pro carving, standard i běžecké lyže. V nabídce je ve čtyřech délkách odstupňovaných po 15 cm - 150 / 165 / 180 / 195 cm. Na zakázku je možné si objednat jakoukoli délku.
Obal je vybaven nosnými popruhy přes rameno, vnější uzavíratelnou kapsou na drobnosti a poutkem pro zavěšení. Zip je všit přes hranu obalu pro snazší manipulaci s lyžemi.
Doporučená maloobchodní cena v našem eshopu činí 642 Kč.

Batoh na boty
Na základě požadavků klientů jsme rozšířili nabídku vaků na boty. Po praktické tašce přichází i batoh, tedy taška s popruhy pro nošení na zádech. Centrální prostor se otevírá z čela v celé ploše, což usnadní vkládání i vybíraní bot.
Velká samostatná kapsa pak zabírá celý jeden bok batohu a je dostatečně prostorná pro spoustu doplňků. Batoh má rovněž poutko na nošení v ruce a nosné popruhy jsou samozřejmě stavitelné.   
Doporučená maloobchodní cena v našem eshopu činí 640 Kč.

VÝPRODEJ

Po čtyřletém období končí vaky na lyže STANDARDCARVING, které si od dnešního dne můžete zakoupit za sníženou cenu.

 

Plná velikost do nového okna
Plná velikost do nového okna