aliexpress - inc


"Upozornění: Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková ani nemůže být použita."

url článku:aliexpress/novinky.php?p=detail&id=352

MTB King of Prag

Veřejný závod horských kol NUTREND SPECIALIZED King of Prague 2011 za účasti krále cyklistiky Jaroslava Kulhavého!

Pořadatelé zveřejnili propozice veřejného závodu horských kol O pohár Městské části Praha 17, King of Prague MTB 2011, který se pojede v Praze 17 - Řepích, v neděli 15. května 2011.  Propozice ke stažení zde.

Závod je vypsán pro všechny kategorie cyklistů, včetně cyklistů handicapovaných, pro které bude akce zároveň i úvodním podnikem Českého poháru MTB handicapovaných cyklistů.

Předpokládá se účast české bikové špičky včetně startu úřadujícího Mistra Evropy, vicemistra světa, světové bikové jedničky rankingu UCI a krále české cyklistiky - Jaroslava Kulhavého.
Další zajímavostí je, že pro členy pražských oddílů je závod vypsán jako Mistrovství Prahy všech kategorií.
A konečně, součástí "cyklistického dne" budou také velké závody bikrosu na řepské trati za účasti naší kompletní bikrosové špičky. Diváci tak budou mít unikátní možnost vidět atraktivní cyklistickou disciplínu, se kterou začínal i úřadující mistr světa v cyklokrosu, Zdeněk Štybar.

Program závodů je doslova „našlapaný“, trať cross country je koncipována tak, aby diváci z jediného místa mohli pohodlně sledovat jak závody XC, tak bikros, kde uvidíme závodit rovněž kompletní portfolio kategorií, včetně maličkých bikrosařů.  
Závodů se zúčastní celá řada cyklistických legend a osobností českého sportu, jen namátkou: Jiří Ježek, Miloslav Kvasnička, trenér Pavel Vršecký, Lubor Tesař a další.

Cyklokrosaře všech kategorií pak potěšíme zprávou, že závod je přímo propojený s podzimním Pražským cyklokrosem (13.11.2011) v rámci PRAGUE CYCLING TOUR. To znamená, že výsledky obou závodů se budou sčítat a vítězové jednotlivých kategorií se stanou opravdovými cyklistickými králi našeho Hlavního města.

Plná velikost do nového okna